Onze organisatie

Brede en veelzijdige dienstverlening

Steens & Partners bestaat uit een team van accountants, belastingadviseurs en loonspecialisten. Samen staan we garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening. Wij zijn specialisten die onze opdrachtgevers persoonlijk begeleiden op het complete administratieve en financieel-strategische traject.

Langdurige samenwerking

Bij Steens geloven wij sterk in de kracht van een langdurige samenwerking. Een deel van onze opdrachtgevers kennen wij al sinds onze oprichting in 1948. Dankzij een degelijke continue relatie zijn wij in staat om ons optimaal te verdiepen in de specifieke omstandigheden van de organisatie.

Kennis van zaken

Wij combineren de specialistische know-how van een wijdvertakte organisatie met een flexibiliteit en slagvaardigheid van een kleinschalig accountantskantoor. Die kennis van zaken en persoonlijke betrokkenheid maakt een lange termijn relatie met ons ook voor u zeer de moeite waard.

Het publieke belang

Als kantoor omarmen wij de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” dat opgesteld is door NBA. Binnen onze organisatie zien wij er erop toe dat het publieke belang wordt gewaarborgd. De focus ligt bij ons op kwaliteit en een professioneel kritische houding.

Freelance Finance Professionals

Steens & Partners Freelance Finance Professionals is opgericht in 1999 en ontstaan vanuit Steens & Partners Accountants en Adviseurs. Onze consultants zijn gespecialiseerd in financieel interim management en financieel interim professionals. Indien gewenst bieden zij u binnen 24 uur één of meerdere freelance finance professionals aan die u zoekt.