Werken bij Steens

Werken bij Steens

Steens & Partners bestaat uit een team van bijna 70 medewerkers met verschillende accountants, belastingadviseurs en loonspecialisten. Onze collega’s zijn professioneel en hebben een kritische houding. Ga via de buttons direct door naar de carrièremogelijkheden bij ons accountantskantoor of lees hieronder meer over werken bij Steens & Partners.

Vacatures

 

 

 

Een begrip

Steens & Partners is al 70 jaar een begrip. Wij hebben een sterk fundament aan kennis, betrouwbaarheid en continuïteit. Inmiddels is ons kantoor in Rotterdam uitgegroeid tot een enthousiast en professioneel team van bijna 70 collega’s die altijd bereid zijn elkaar te helpen en te verbeteren. Met veel klanten uit de Randstad zijn we een groot MKB accountantskantoor. Ons kantoor heeft een diverse portefeuille aan klanten van MKB-bedrijven tot internationaal opererende organisaties. De kernwaarde die wij hanteren is: “klantgerichtheid door verder te kijken dan alleen de cijfers”. Wij waarborgen deze kernwaarde door veel klantcontact en nauwe samenwerking tussen aanwezige specialisten.

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich allereerst door Rotterdamse directheid, dan weet je waar je aan toe bent. Andere kenmerken van de cultuur zijn saamhorigheid, een gezonde werk- en privé balans, korte lijnen en de stimulering van persoonlijke ontwikkeling in een informele setting. En ja, we lopen voornamelijk rond in pak maar de deuren bij collega’s en partners staan altijd open. Spontaan bij elkaar binnen lopen kan hier makkelijk waardoor de lijnen kort zijn en iedereen elkaar kent.

Werk en privé

Bij Steens & Partners is resultaatgerichtheid belangrijk, maar wij weten ook dat de boog niet altijd gespannen kan staan. Een goede balans met je werk in de vorm van ontspanning voor een gezonde geest en lichaam bevorderen we op verschillende manieren. Met verschillende sociale activiteiten die we organiseren kan jij ontspanning vinden in de vorm van gezellige borrels en bedrijfsuitjes. Als medewerker van Steens heb je ook recht op een sportschool abonnement. Ook in de kleine dingen zie je terug wat we willen betekenen voor jou als medewerker bij Steens & Partners: zo bieden wij ons personeel elke week vers fruit.

Ontwikkeling

Bij Steens & Partners hechten we veel waarde aan vooruitgang en daarom bieden wij de mogelijkheid om je te ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Voordat je handtekening op je contract is gezet hebben we al besproken wat je ambities zijn en wat we daarin voor je kunnen betekenen. Wij zien namelijk in dat het in ons belang is dat jij het maximale uit jezelf haalt. Een goede studiekostenregeling vinden we logisch, net als de tijd die jij nodig hebt om je tentamens voor te bereiden. Ook in het business seizoen.

Flexibel

Bij ons is het mogelijk om zelf te bepalen hoe laat je begint: begin je graag wat eerder om de files te vermijden? Wil je om de zoveel tijd thuiswerken? In overleg is er veel mogelijk bij ons. Ons kantoor is verder uitstekend te bereiken met de auto, het openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf metrostation Hesseplaats) en de fiets. Tevens is er op 2 minuten loopafstand van het kantoorpand de mogelijkheid om gratis te parkeren.

 onze collega's bij Steens & Partners