010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket
Financiële Planning Steens & Partners

Financiële planning

Ben jij benieuwd hoe het staat met jouw pensioen of vermogenspositie? Dan heb jij vast de behoefte om diverse scenario’s te laten doorrekenen.

Met behulp van een praktische applicatie helpen wij jou bij het opstellen van diepgaande financiële analyses. Efficiënt en transparant. Jij krijgt optimaal inzicht in de haalbaarheid van jouw financiële wensen en doelen. Ontwikkeld voor en vanuit de praktijk!

Onze aanpak kenmerkt zich door korte en bondige overzichten. Heldere analyses die wij op elk gewenst moment aan gewijzigde omstandigheden kunnen aanpassen. Voor de financiële planning maken wij gebruik van geavanceerde software.

Maak snel kennis met onze financiële dienstverlening. Het levert jou inzicht op om de juiste keuzes te maken met het oog op jouw vermogen en toekomst.

Estate planning
Naast het maken van een financieel plan is het ook belangrijk om alvast stil te staan bij de gevolgen van overlijden van jou of jouw partner. Minder leuk, maar zeker belangrijk, je wilt toch zeker weten dat jouw vermogen goed overgedragen wordt en jouw nabestaanden zorgeloos verder kunnen leven. Wij brengen de gevolgen voor jou in kaart door het maken van een estate planning.

In deze planning kun je precies zien wat de fiscale gevolgen zijn bij overlijden van jou of jouw partner. De planning is gebaseerd op het huidige testament én laat zien hoe er eventueel belasting bespaard kan worden bij het overlijden. Om tot een optimale planning te komen werken wij verschillende testamentvormen en opties, zoals bijvoorbeeld schenkingen of een kleinkindlegaat, uit.