010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket

Fiscaal advies

Met Steens als partner worden jouw fiscale zaken optimaal geregeld.

Belasting besparen door het maken van de juiste keuzes

Als ondernemer kun je met de juiste keuzes belasting besparen en wij kunnen daarbij helpen. Op basis van onze jarenlange ervaring in diverse branches zijn onze fiscale adviseurs in staat om jouw organisatiestructuur, binnen de kaders van de wet, zo optimaal mogelijk voor jou in te richten.

Samenwerken of een andere rechtsvorm

Wil je een maatschap of vennootschap onder firma aangaan? Wij helpen jou op zowel fiscaal als juridisch vlak bij het opstellen van een waterdichte overeenkomst. Ook begeleiden we jou bij het overgaan naar een andere rechtsvorm, zoals bijvoorbeeld naar een besloten vennootschap.

Fiscaal investeren en optimaliseren

Bespreek investeringsplannen met onze fiscaal adviseurs. Zij adviseren jou over de diverse mogelijkheden met betrekking tot de investeringsaftrek en willekeurige afschrijving. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Wij adviseren jou tijdig over fiscale optimalisatie. Op basis van de tussentijdse cijfers maken wij een passende inschatting, zo heb jij nog voldoende tijd om de benodigde fiscale acties te ondernemen.

Succesvol overdragen

Het overdragen van je bedrijf doe je meestal maar één keer. In dit traject krijg je te maken met veel verschillende fiscale en complexe regelingen. Onze fiscaal adviseurs zorgen voor een bedrijfsovernameadvies op maat, waarin alle fiscale regelingen worden meegenomen. Zo voorkom je dat jij te veel belasting betaalt bij het overdragen van jouw bedrijf.

Kies voor fiscale zekerheid

Kies voor Steens & Partners als je behoefte hebt aan rust en zekerheid. Als het gaat om fiscale vraagstukken zijn wij jouw ideale sparringpartner. Met onze expertise worden jouw fiscale zaken optimaal geregeld. Door een proactieve- en persoonlijke benadering zijn wij in staat om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Naast bovengenoemde diensten kunnen wij jou ook bijstaan bij:

  • Herstructurering (fusies/splitsing) van bedrijven en vennootschappen.
  • Bedrijfsopvolging (BV-structuren en ondernemingen).
  • Directeur-grootaandeelhouder (DGA) -problematiek.
  • Begeleiding vermogende particulieren (optimaliseren vermogensstructuur, beleggingen, emigratie en immigratie).

Door onze persoonlijke benadering zijn we jou zo goed mogelijk van dienst. Wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw organisatiestructuur. Geïnteresseerd? Plan dan vandaag nog een afspraak in met onze fiscaal adviseur.