010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket
Personeel en Salaris Steen & Partners

Personeel & Salaris

Salaris- en HR-administratie is een tijdrovende klus en het leidt af van de kernkwaliteiten van jou als ondernemer. De continu veranderende wet- en regelgeving maakt het bijzonder complex en onmogelijk om alles bij te houden.

Steens & Partners neemt de zorg voor jouw salarisadministratie graag van je over. Wij verzorgen een foutloze salarisverwerking voor jouw organisatie. Altijd up-to-date.

Tevreden medewerkers

Een van de belangrijkste succesfactoren van jouw organisatie zijn de medewerkers. Een tevreden medewerker telt voor 10! Daarom is het voeren van een juiste salarisadministratie zo belangrijk.

Bij ons staat een team van deskundige en ervaren professionals voor je klaar om jou op ieder gewenst moment te ondersteunen bij salaris- en HR-vraagstukken.

Steens & Partners Accountants & Adviseurs

Steens Online Personeel

Handmatig invoerwerk behoort tot het verleden. We kunnen jouw salarisadministratie koppelen met verschillende softwareapplicaties. Met Steens Online Personeel krijg je met een druk op de knop toegang tot je online (salaris-) administratie. Je hebt 24 uur per dag inzicht in de belangrijke kosten en ontwikkeling. Personele zaken zoals ziekteverzuim, verlof, opleidingen en beoordelingen zijn eenvoudig te monitoren.

Medewerkers krijgen een eigen account. Hiermee kunnen zij, eenvoudig en snel, zaken als verlof, declaraties en reiskostenvergoeding aanleveren. Daarnaast kunnen zij hun salarisstroken, werknemersdossier en jaaropgaves altijd inzien.