010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket

Samen verzilveren we kansen!

Jij bent onze prioriteit
Bij ons krijg jij als klant de hoogste prioriteit. Zit jij met een prangende vraag, wacht dan niet en stel hem direct aan een van onze specialisten.

Strategisch meedenken
Wij kennen onze klanten persoonlijk. Jij bent geen klantnummer voor ons. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en onze brede kennis van diverse sectoren, toepassen op jouw onderneming. Het helpt jou bij het ontwikkelen van jouw succesformule.

Totaalpakket
Als klant bij Steens sta jij er niet alleen voor. Door onze brede kennis en expertise kunnen wij jou een totaalpakket van diensten aanbieden, waardoor jij niet afhankelijk bent van verschillende partijen. Zo kun jij jezelf focussen op jouw corebusiness.

Kennis van zaken
Door onze kleinschaligheid zijn wij flexibel en slagvaardig. Dit in combinatie met onze specialistische know-how van een wijdvertakte organisatie, maakt een duurzame relatie met ons ook voor jou zeer de moeite waard. Wij zijn persoonlijk betrokken.

Voordelen door onze expertise
Door onze kennis en kunde op het gebied van financiële dienstverlening kun jij op diverse vlakken geld verdienen. Wij benutten jouw fiscale voordelen en realiseren kostenbesparingen.

Open en eerlijk
Onze Rotterdamse directheid, openheid en eerlijkheid speelt een belangrijke rol. De afspraken die wij met jou maken, komen wij na. Mocht jij dit anders ervaren, laat het ons weten! Dit helpt ons in het verbeteren van onze dienstverlening.

Langdurige samenwerking
Een deel van onze opdrachtgevers kennen wij al sinds onze oprichting in 1948. Wij geloven sterk in de kracht van een langdurige samenwerking. Dankzij die kracht zijn wij in staat om ons optimaal te verdiepen in de specifieke omstandigheden van een organisatie.