010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket
Corporate Finance Steens & Partners

Corporate Finance

Multidisciplinair team

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zijn wij jouw adviseur, sparringpartner, ondersteuning en procesbewaker. Misschien heb je plannen om je bedrijf te verkopen of een bedrijf te kopen. Of je hebt andere waarderings- en financieringsvraagstukken. Dan is het fijn om te worden bijgestaan door een team van professionals.

Onze Corporate Finance Adviseurs werken in multidisciplinaire teams met andere specialisten binnen Steens & Partners. Afhankelijk van het vraagstuk bestaat ons team uit: belastingadviseurs, juristen en accountants. Met dit team zijn wij in staat om jou te ondersteunen. Deskundigheid, daadkracht, flexibiliteit en efficiency staan centraal. Alle facetten worden zo geborgd.

Waardebepaling van je bedrijf

Stel, je wilt aandeelhouders uitkopen of je krijgt te maken met een echtscheiding of een bedrijfsopvolging. In dit soort situaties heb jij een objectieve beoordeling van je bedrijf nodig. Wij laten ons leiden door feiten en cijfers, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij de verkoop van jouw bedrijf, het uitkopen van aandeelhouders, het regelen van je echtscheiding of van je opvolger.

Bedrijf kopen

Onze Corporate Finance Adviseurs begeleiden en adviseren jou tijdens het volledige aankoopproces. Of je nu het bedrijf wilt uitbreiden met een bedrijfsovername of als startende ondernemer een bedrijf wilt kopen, bij ons kun je altijd terecht.

Bedrijf verkopen

De adviseurs binnen ons Corporate Finance team begeleiden en adviseren jou tijdens het verkoopproces. Wij zorgen ervoor dat je de juiste stappen op het juiste moment neemt. Hierdoor behoud jij het overzicht en verkoop je jouw bedrijf tegen de juiste prijs.

Overname familiebedrijf

Denk je erover na om je bedrijf binnen de familie over te dragen? Onze Corporate Finance Adviseurs begeleiden en adviseren jou bij het overdrachtstraject. Op die manier kun je het bedrijf zorgeloos overdragen aan de volgende generatie.

Financieren

Wij begeleiden financieringsaanvragen voor het midden- en kleinbedrijf. Het is daarbij in jouw voordeel dat wij goede relaties met banken onderhouden. Je vult alleen een vragenlijst in, de rest verzorgen wij.

Wie met zijn bedrijf wil groeien, moet investeren en heeft meer werkkapitaal nodig. Waar het ooit vrij eenvoudig was om met gunstige voorwaarden een financiering rond te krijgen, is dat nu stukken lastiger. Sinds de kredietcrisis zijn banken veel strenger geworden bij zakelijke kredieten. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe financieringspartijen op de markt met allerlei nieuwe financieringsproducten. Dit nieuwe speelveld, maakt het er voor jou als ondernemer niet makkelijker op.

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij de financieringsoplossing uitgewerkt in een 4-stappenplan.

 • De geldaanvraag
  Als ondernemer wil je groeien en investeren op een verantwoorde manier. Maar hoeveel geld heb je hiervoor nodig? En bij welke financier kan jij met jouw financieringsbehoefte terecht? Met deze vragen begint het vaak. Als ervaringsdeskundige luisteren wij naar wensen en behoeftes, begrijpen wij jouw business en doorzien wij de cijfers. Op basis daarvan gaan wij aan de slag.
 • Heldere prognose
  Wij zorgen voor de ideale mix op basis van wensen, plannen en cijfers. Met behulp van onze slimme software stellen we een heldere prognose op. Zo ontstaat er een betrouwbare financieringscase. Precies op maat voor jouw bedrijf en geschreven in de taal van de financiers.
 • De optimale financieringsmix
  Wij leggen de aanvraag neer bij bij banken en andere geschikte geldverstrekkers. Met ons netwerk onderhandelen we op basis van de meest gunstige voorwaarden. Dat kan soms al duizenden euro’s per jaar schelen.
 • De beste voorwaarden
  Wij lezen de voorgestelde financieringsvoorwaarden tot in detail door en weten waar de mogelijke addertjes onder het gras zitten. In begrijpelijke taal lichten wij alles toe. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Kies de financiering die het beste bij jou past !

Een kredietaanvraag wordt steeds verder geautomatiseerd met minder ruimte voor maatwerk. Bij Steens & Partners staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Om die reden zorgen wij voor een financiering op maat, passend bij jouw wensen.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor een uitgewerkt financieringsadvies.