010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket

Subsidieadvies

Wij bieden jou graag een totaalpakket. Wel zo efficiënt. Denk je bijvoorbeeld recht te hebben op subsidie maar weet je niet hoe je hier aanspraak op kan maken? Wij hebben zeer specialistische partners in ons netwerk op het gebied van subsidies. Leg de casus bij ons neer en laat je volledig ontzorgen. Wij schakelen onze partners in en voor je het weet, weet je precies waar je aan toe bent.

Bespaar tijd en geld

Tijdens de subsidieaanvraagprocedure word jij volledig ontzorgd. Jouw aanvraag is zorgvuldig en tot in de puntjes goed voorbereid en gecontroleerd voordat de aanvraag de deur uitgaat. Jij hoeft je geen zorgen over te maken over het behalen van deadlines, wij zorgen ervoor dat je aanvraag op tijd wordt ingediend. We bewaken de vervolgstappen in het subsidieproces. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook onnodige uitgaven.

Subsidieadvies

Toegang tot een netwerk van specialisten

Door de jaren heen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van partners met zeer specialistische kennis. Wij weten dus precies op welke beschikbare ‘potjes’ je recht hebt in jouw branche. Onze specialistische partners kunnen ook de inhoudelijk technische kant beoordelen. Zij zijn onder meer thuis in duurzaamheid, procesoptimalisatie, innovatie, productontwikkeling, marktbenadering en internationalisering.

Nog eens vijf redenen om subsidieadvies in te winnen bij Steens & Partners

 • Hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening
  De aanvragen die we voor jou indienen zijn kwalitatief hoogwaardig en voldoen aan de gestelde vereisten. We kennen immers jouw bedrijf, jouw markt en hebben de benodigde kennis. Daarnaast spreken wij de taal van de subsidieverstrekker.
 • Multidisciplinaire dienstverlening
  Wij zijn in staat om snel te schakelen met andere specialisten binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld met onze belastingadviseurs, zodat jij ook alle belastingvoordelen optimaal benut.
 • Vast contactpersoon
  Tijdens het gehele traject beschik je over een vast contactpersoon. Deze contactpersoon beschikt over de volledige kennis van jouw dossier. Je wordt wekelijks op de hoogte gehouden.
 • Toekomstgerichte advisering
  Wij bespreken graag jouw toekomstplannen met je: van innovatieve projecten tot investeren in duurzame bedrijfspanden. We geven proactief advies over stimuleringsregelingen en subsidies die kunnen bijdragen aan jouw doelstellingen.
 • Voor elk type ondernemer
  Als subsidieadviseurs zijn wij er, samen met onze specialistische partners, in iedere groeifase van jouw bedrijf. Of je nu een (kleine) start-up bent of een grote MKB-organisatie. Voor ieder type bedrijf zorgen wij voor een passende oplossing.