010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket
Steens & Partners Cookies

IT-advies

Wij zijn specialisten in IT-Audit. Om het maximale uit jouw financiële systeem te halen bieden wij diverse oplossingen en een passend antwoord. Jij krijgt van ons advies en ondersteuning bij het verbeteren en optimaliseren van IT-processen in jouw organisatie.

De betrouwbaarheidscontrole van financiële pakketten nemen we van jou over. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie naar voren komt om interne fouten te voorkomen. Met het juiste systeem is de financiële administratie ineens een stuk inzichtelijker en sneller.

Steens & Partners Cookies

Dashboarding

Onze IT-experts stellen jou in staat betere managementinformatie te verkrijgen via dashboarding. Jij krijgt inzicht in:

  • Marges per sector.
  • Waar zitten mijn klanten?
  • Inzicht in de voorraad.
  • Inzicht in de bezettingsgraad.
  • Kosten en omzet per medewerker.

Kortom met de juiste input is (bijna) alles mogelijk om antwoord te krijgen op vragen die bij jou als ondernemer spelen. Jij bent direct op de hoogte van de actuele stand van zaken. Het is daarmee een cruciale tool voor jouw onderneming. Ontdek de voordelen van dashboarding

Systeemintegratie

Het werken met verschillende systemen is foutgevoelig. Als ondernemer wil jij foutgevoeligheid tot een minimum beperken. Onze experts koppelen systemen via een API (Application Programming Interface) zodat de verschillende systemen foutloos integreren en met elkaar kunnen communiceren. Het maakt het eenvoudig om ook externe data toe te voegen van bijvoorbeeld leveranciers, het weer, wisselkoersen en andere beschikbare publieke data.

Automatisering van handmatige handelingen

Onze experts gaan graag met jou in gesprek om tijdrovende klussen als het inboeken en verwerken van gegevens (gedeeltelijk) te automatiseren. Zo kun jij jouw medewerkers efficiënter inzetten.

Dashboard toekomstgericht

Regeren is vooruitzien. Het dashboard werkt toekomstgericht en biedt inzicht in:

  • Toekomstige voorraden.
  • Actuele omloopsnelheden per product.
  • Verwachte omzet, verwachte kosten, verwachte oogst op basis van weersvoorspellingen.

Onze experts zijn in staat om deze ‘forecasts’ te genereren op basis van historische data of gemaakte afspraken.