SRA

Steens & Partners is aangesloten bij SRA, een netwerk van accountantskantoren. Door landelijk samen te werken hebben wij de beschikking over kennis en mogelijkheden van een groot kantoor. Daarbij behouden we het persoonlijke van een klein kantoor. Het beste van twee werelden.

SRA BiZ

Een onderdeel waar u gebruik van kunt maken is SRA BiZ. Hiermee kunnen wij voor u een brancherapportage op laten maken. Deze rapportage geeft u een duidelijk overzicht van uw positie in de markt ten opzichte van andere ondernemingen in uw branche. 

Branche scans

Met de onderstaande mkb-branchescan krijgt u als ondernemer inzicht in uw positie in de branche. Het invullen kost slechts enkele minuten en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport. Dit bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. U weet direct hoe u ervoor staat ten opzichte van de concurrent.

Klik hier voor een voorbeeld van een brancherapport dat u ontvangt, nadat u de scan heeft ingevuld.