010 - 456 46 77
( 17:00)
Login Loket

Waarom werken bij Steens?

Werken bij Steens - Wat betekent dat voor jou en je carrière?

Bij Steens & Partners staan en gaan we voor vooruitgang. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen op vakinhoudelijk én persoonlijk vlak. Voordat jouw handtekening op papier staat, hebben we al besproken wat je ambities zijn en wat we daarin voor je kunnen betekenen.

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een cursus leiderschap of andere cursussen die jou als persoon verder helpen? Wij hebben hier een jaarlijks budget voor beschikbaar. Een goede studiekostenregeling vinden we logisch, net als de tijd die jij nodig hebt om je op tentamens voor te bereiden.

Wij willen dat jij het maximale uit jezelf haalt.

Flexibel

Bij ons is het mogelijk om zelf te bepalen hoe laat je begint: begin je graag wat eerder om de files te vermijden? Wil je bepaalde periodes thuiswerken? In overleg is alles mogelijk.

Woon-werkverkeer

Ons kantoor is uitstekend te bereiken met de auto. Op 2 minuten loopafstand van het kantoorpand kun je gratis parkeren. Met openbaar vervoer loop je vanaf metrostation Hesseplaats in 5 minuten naar ons kantoor. Met de fiets komen kan natuurlijk ook.

In welk team ga je werken?

Bij Steens & Partners werk je in een enthousiast en professioneel team van bijna 70 collega’s die altijd bereid zijn elkaar te helpen en te versterken. Ons kantoor heeft een diversiteit aan klanten uit de Randstad en internationaal opererende organisaties en MKB-bedrijven.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door saamhorigheid. Er is geen sprake van een hiërarchische cultuur. De deuren bij collega’s en partners staan altijd open.

Andere kenmerken:

  • Een gezonde werk- en privébalans

Bij ons staat een gezonde werk- en privébalans voorop. Wij koppelen medewerkers aan een coach binnen de organisatie. Deze coach ondersteunt en begeleidt jouw ontwikkeling op vaktechnisch en persoonlijk gebied.

Overwerken is bij ons niet de norm. De planning is zo flexibel dat je, indien nodig, tijd voor jezelf kunt nemen als de deadlines en afspraken met onze klanten hier niet onder lijden.

  • Successen vieren we samen!

Saamhorigheid is bij ons te zien in het vieren van successen met elkaar. Wij waarderen mijlpalen binnen de organisatie en vieren dat gezamenlijk een borrel, etentje of iets anders.

  • Het vergroten van het groepsgevoel

Om het groepsgevoel binnen Steens & Partners te stimuleren en te vergroten, worden er jaarlijks (teambuildings-) activiteiten georganiseerd.

Steens & Partners staat voor:

  • Samenwerking in ons team en met onze klanten.
  • Trots zijn om bij Steens te werken.
  • Elk persoon draagt bij aan de positieve werksfeer.
  • Eerlijk en open met elkaar en naar elkaar.
  • Nooit verantwoordelijkheden uit de weg gaan.
  • Steeds het maximale uit jezelf halen.